Logo compass stempel Emy Swarts

HOI!
Ik ben emy

Ik word er blij van als ik jou nieuwe inzichten kan laten ontdekken, zodat jij jezelf beter gaat begrijpen en een volgende stap in jouw proces kunt gaan zetten.

Foto Emy Swarts coaching met therapeutische inslag

Wie ben ik

Moeite met keuzes maken, ik weet er alles van. Ik piekerde me suf over de kleinste dingen. Dit gepieker werd later in mijn leven verklaard. Ik bleek ADD te hebben en herkende mijzelf er onmiddellijk in. Ik leerde hoe ik kan omgaan met besluiten nemen, impulsiviteit, plannen. Vanaf toen kon mijn creativiteit en intuïtie de ruimte krijgen waardoor ik goed kan aanvoelen wat iemand bezighoudt.

Ik voelde een enorme drive om naast mijn werk in de forensische psychiatrie ook vanuit mijzelf iets voor anderen te betekenen. Ik heb mij kunnen bekwamen in het werken met gespecialiseerde psychiatrische behandelingen waardoor ik veel heb kunnen leren. Ik ben een opleiding tot coach gaan volgen om een eigen praktijk te starten zodat ik vanuit mijn eigen ervaring, intuïtie, en kennis een passend traject met jou kan opzetten. 

Geregistreerd Cognitief gedragstherapeut

Ik ben geregistreerd Cognitief Gedragstherapeutisch werker bij de VGCT en heb een Post HBO opleiding afgerond voor schema therapeutisch werk. Daarnaast heb ik dit jaar een opleiding tot coach gevolgd en ben ik geregistreerd bij de beroepsvereniging NOBCO.

VGCT logo zonder achtergrond
Logo NOBCO EMCC Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Worstel je met jezelf?

Om mij heen waren er veel jonge mensen die met zichzelf worstelden ondanks dat ze best een geslaagd leven leken te hebben. Ik raakte met ze in gesprek en ontdekte dat ze eenzelfde innerlijke strijd voerden die ikzelf jarenlang gevoerd had. Ondanks hun situaties vaak verschilden van de mijne herkende ik het gevoel van vast zitten. Daarnaast blijkt de stap naar hulp zoeken een uitdaging te zijn voor veel mensen, zeker rond het 30ste levensjaar. Jezelf niet begrijpen, niet weten hoe de toekomst eruit zal gaan zien en daarnaast een gejaagde samenleving waarin ook niet alles goed gaat. Wellicht zit je vast in oude patronen die voortkomen uit wat je vroeger hebt meegemaakt.

Ik vind dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en en zich moet kunnen uiten zoals hij/zij/hen dat wil. Mijn visie is mensgericht en holistisch. Ik zie mezelf als een drijvende kracht die jou kan helpen jezelf opnieuw uit te vinden, gebaseerd op gedragsverandering of acceptatie.

Jaar ervaring
+
Boeken gelezen
+
Kopjes koffie
+
Jaar levenservaring

Voel je welkom!

Mijn kracht ligt in mijn vermogen snel te kunnen schakelen tussen de methoden en technieken die ik tot mijn beschikking heb, om jou te helpen die nieuwe stap te zetten.

Scroll naar boven