Logo compass stempel Emy Swarts

De Praktijk

Vanuit mijn eigen coachpraktijk help ik jou om blokkades in je leven te onderzoeken, te veranderen of te accepteren.

Logo compass stempel Emy Swarts

Sessies

Het leven zit vol uitdagingen en onverwachte wendingen, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Samen kunnen we werken aan het creëren van een positieve verandering in jouw leven. Ik ondersteun je om de verbinding met jezelf te herstellen, zodat je vanuit jouw eigen drijfveren en innerlijke kracht de wereld tegemoet kunt treden. Ik geef de voorkeur aan korte trajecten waarin ik je een nieuw perspectief kan bieden. Samen kunnen we een nieuw pad ontdekken waarin jij steeds weer een volgende stap kunt zetten.

Het begint bij het accepteren van de situatie waar je je in bevindt. Kun je de situatie accepteren, dan vindt er in denken en voelen al een verandering plaats. Onderschat de kracht daarvan niet, vechten tegen je problemen en patronen kost enorm veel energie; acceptatie geeft rust en maakt ruimte voor verandering!

Teresa
Teresa
Lees verder
I approached Emy when I started having anxiety issues. She was very attentive and she actively listened to me whilst I was explaining my struggles. She made me feel safe and comfortable which allowed me to be open and honest. She gave me a couple of tips to help reduce my anxiety symptoms and to feel more positive overall. We did guided meditation either in the beginning or at the end of our sessions and Emy’s warm approach as well as her soothing voice always made me feel more grounded and relaxed.
Annemieke
Annemieke
Lees verder
Emy is als coach niet bang om vragen te stellen, ook als het vragen zijn die je liever niet wilt horen. Ze heeft me geholpen grenzen aan te voelen en te leren aangeven. Ze kan goed per moment bekijken wat nodig is en daarop improviseren. Waardoor je bijvoorbeeld misschien niet de oefening doet die je van te voren had gedacht te gaan doen, maar wel waar je op dat moment wat aan hebt. Ik sta nu veel sterker in m'n schoenen en kan echt beter voor mezelf helder krijgen waar het wringt en daardoor ook sneller ingrijpen en grenzen aangeven.
Lies Geven
Lies GevenWebdesigner
Lees verder
Het samenwerken met Emy was fijn, creatief en inzichtvol.
Vorige
Volgende
Particuliere sessie

€85,- excl.

Coaching sessie 60 minuten

Zakelijk

€100,- excl.

Coaching sessie 60 minuten

Praktische informatie

Kosten

€85,- excl. per uur
€100,- excl. per uur (zakelijk )

Je kunt de coaching niet vergoed krijgen van de zorgverzekering. Mogelijk is fiscaal iets aftrekbaar maar dat zou je na moeten vragen bij de belastingdienst.

Locatie

Den Bosch en omstreken

We spreken af op een plek die voor jou neutraal, of juist als thuis voelt. Geef vooral je voorkeuren aan. Je bent ook welkom bij mij thuis. Wat betreft tijden ben ik flexibel en vinden we vast een geschikt moment.

en verder...

Brugfunctie

Belangrijk om te weten: coaching is geen psychiatrische behandeling. Mocht je toch beter af zijn met een langdurige, intensievere behandeling, dan kan ik een brugfunctie vervullen voor jou, om die stap te kunnen zetten.

Plan je gratis kennismaking!

Scroll naar boven